Nova poslovna saradnja na polju izrade dvorištnih fontana

Fontane, građevine funkcionalih i estetskih namena postoje hiljadama godina i imaju više simbolike nego bilo koji drugi element u uređenju dvorišta.

Nastale su iz potrebe da se čista voda dovede do naselja, a postale su simboli božanstava (bile su neizbežne u interpretaciji izgleda raja), prirode, moći, bogastva, umetnosti…

Neki od najpoznatijih istorijskih spomenika i građevina na svetu su upravo fontane i predstavljaju najistančanije arhitektonske i umetničke poduhvate.

Uzimajući sve ovo u obzir jasno je zašto su ljudi hiljadama godina fascinirani fontanama i zašto žele da imaju svoje sopstvene primerke u dvorištu. I dok su ranije baštenske fontane bile rezervisane samo za gradske trgove, plemićke i bogatške dvorske vrtove, danas fontane u dvorištu može imati svako, kupiti je gotovu, naručiti po želji ili, vrlo često, izraditi sam.

Ono što fontanu  čini posebnom je ambijent u koji je smeštena. Fontana bez zelenila bi izgleda hladno i nedovršeno. Rasadnik Vasić, u zelji da svojim klijentima obezbedi mogućnost nabavke svih potrebnih dekorativnih predmeta za dvorište sklapa poslovnu saradnju  sa gospodinom Jovanom . Gospodin Jovan će izraditi fontanu za dvorište po vašoj želji, a Rasadnik Vasić će obezbediti sadnice najvišeg kvaliteta za lepši izgled vaše nove fontane.

Ukoliko razmišljate o ugradnji fontante ili ukoliko već imate fontanu koju želite da ozelenite konkatirajte nas.