Hvala što ste uz nas!

U vreme kada svi pravimo rekapitulaciju poslovne godine i pravimo planove za budućnost, menadžment rasadnika Vasić bi želeo da se zahvali svim poslovnim parterima i vernim kupcima što su doprineli našem uspehu i učinili nas boljim. Posebnu zahvalnost dugujemo zaposlenima koji su uz nas više decenija i koji svakodnevnim zalaganjem doprinose da rasadnik danas izgleda kao najsavremenija fabrika sadnog materijala u Srbiji.

Obećavamo da ćemo se za vas i zbog vas menjati i napredovati kako bismo mogli da odgovorimo svim izazovima koje pred nas potrošači i savremeni tržišni uslovi postavljaju.

U nastavku vam predstavljamo kako je naš razvoji put tekao u proteklih par godina:

 

Rasadnik Vasić je tokom 2014. godine posetio veći broj škola, vrtića i fakulteta. Poseban ponos izaziva činjenica da su nas na dan planete zemlje posetili mališani iz jednog vrtića u Kosjeriću.

 

 

Počinje sa radom Bonsai centar rasadnika Vasić koji sadrži eksluzivne vrste u bonsai formi. Rasadnik Vasić je za prave zaljubljenike u bonsai proizvodio biljke na način na koji se to radi u Japanu – direktno u prirodi. Takođe, izrađene su unikatne saksije za svaku biljku u saradnji sa domaćom radionicom iz Beograda.

 

 

Rasadnik Vasić se oduvek bavio humanitarnim radom. Međutim, naše dosadašnje aktivnosti bile su sporadične i realizovane su u vidu donacije sadnica. Od 2016. godine po prvi put menadžment odlučuje da se priključi humanitarno-ekološkoj akciji Čepom do osmeha sa ciljem sistemskog uticanja na promenu odnosa prema životnoj sredini i deci sa invaliditetom. O ovoj akciji detaljnije možete pročitati klikom na link. Takođe, tokom 2016. godine izdajemo knjigu o četinarima u cilju širenja znanja. Ukoliko ste zainteresaovani za online izdanje knjige, možete se informisati klikom na link.

 

 

Tokom 2017. godine rasadnik Vasić je bio okrenut ka približavanju svojim vernim klijentima. U tom cilju u rasadniku su se desile dve velike promene. Pre svega uveli smo mogućnost slanja sadnica u sve krajeve naše zemlje putem brze pošte. Imajući u vidu broj poziva koji ste nam uputili ova promena vam se dopala. Ukoliko ne znate kao da poručite telefonskim putem sadnice pogledajte detalje naše ponude klikom na link. Takođe, smo želeli da vam olakšamo uređenje dvorišta te smo sklopili poslovnu saradnju sa gospodinom Jovanom koji izrađuje unikante fontane po vašoj želji, a mi za iste obezbeđujemo sadnice. Ukoliko ste ovu novinu propustili, a smatrate da je fontana način da oplemenite dvorište, pogledajte detalje ponude klikom na link.

 

 

Srećnu novu i uspešnu godinu, želi vam rasadnik Vasić.

Trudite se da svaki dan budete bolji i uspeh i zadovoljstvo su neminovni.